WEL-care is een erkend dienstenchequebedrijf in de regio Bassevelde-Eeklo-Zelzate-Nevele. Het bedrijf is opgericht in 2008 door wijlen Katrien Welvaert en is in 2015 enthousiast voortgezet door haar familieleden Katrien, Stephanie, Frederiek en Stefan. In 2017 bleek het tijd voor een nieuwe stap en is WEL-care overgenomen door Ingrid De Potter. Hiermee is het een zusterbedrijf geworden van dienstenchequebedrijf Comforthome in Brasschaat.

WEL-care biedt betrouwbare huishoudhulpen aan, een kwalitatieve dienstverlening, streeft een persoonlijke aanpak na, en een jarenlange tewerkstelling van haar personeel. Hiermee onderscheidt WEL-care zich van de grote kantoren en biedt hiermee net dat beetje extra aandacht die u als klant en als huishoudhulp verdient. Het gedreven team van WEL-care stelt al meer dan 10 jaar enthousiaste huishoudhulpen aan het werk. Inmiddels zijn er in Bassevelde en omstreken al meer dan … tevreden gezinnen geholpen met een bekwame huishoudhulp van WEL-care!

Mensen helpen en ten dienste staan van anderen was een drive en passie in het leven van oprichtster Katrien. Het huidige WEL-care zet deze visie en missie voort om u een handje te helpen in het huishouden.

WEL-care, u vaart er WEL bij!